vI gör det svåra lättare

Om oss

Varje person och liv är unikt. En begravning kan se ut på många olika sätt men syftet är ofta detsamma – att få ett så vackert och minnesvärt avsked som möjligt.

Vi borgerliga officianter på Lavendla, drivs av ett engagemang att återspegla och hylla det liv som levts. Ett ordna ett vackert avsked som är unikt, precis som den person som lämnat oss. Därför kommer ingen borgerlig begravning vi anordnar vara den andra lik.

Våra Officianter

Alla våra borgerliga officianter är utbildade och certifierade av Lavendla. Välj själv en borgerlig officiant eller låt oss hjälpa dig att hitta en officiant som passar för just era behov.

Lokaler & Platser

Med lång erfarenhet har vi god kännedom om de platser som lämpar sig väl för borgerlig begravning. Både i form av kapell, men även mer udda platser.

Sång & Musik

Flera av våra officianter är duktiga solister, och de jobbar ofta ihop med andra musiker som tillsammans hjälper er att skapa ett personligt avsked, unikt för er.

Begravning

Alla våra officianter är även utbildade och certifierade begravningsrådgivare. Så du kan få hjälp av samma person med såväl begravning som det borgerliga officiantskapet.

Bli kontaktad

ord från anhöriga

Anledningen till att vi valde Susanne som begravningsrådgivare är att hon även är officiant. Som person är hon enkel att ha att göra med, lätt att få tag i och svarat snabbt på frågor. Som officiant var hon strålande, något som flera som deltog berättade i efterhand.

Ann-Charlotte D.

Läs alla omdömen på Trustpilot

våra BORGERLIGA officianter

Visa alla

Susanne
Eklöf

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare

Kristina
Wessman

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare

Lena
Thimon

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare