våra tjänster

Vad vi erbjuder

Lavendla erbjuder all tänkbar service kring en borgerlig begravning. Alla människor är unika, så vi vet att det inte finns någon mall. Därför utgår vi alltid från ert behov och skräddarsyr vårt erbjudande utifrån det. Läs mer nedan om vilka typer av tjänster som våra kunder ofta tar vår hjälp med.

Kontakta oss

Borgerlig Officiant

Alla våra borgerliga officianter är utbildade och certifierade av Lavendla. Välj själv en borgerlig officiant eller låt oss hjälpa dig att hitta en officiant som passar för just era behov.

Begravning & Juridik

Alla officianter är certifierade begravnings-rådgivare. Många är också utbildade boutredare. Så med fördel kan samma person hjälpa er som både officiant, begravningsrådgivare och boutredare.

Förtäring

Passa på att samla släkt och vänner efter ceremonin för en bit mat tillsammans på minnesstunden. Välj en plats och mat som den avlidne hade uppskattat extra.

Solister & Musiker

Evert Taube eller Lady Gaga? Vårt nätverk av solister jobbar ofta ihop med andra musiker, som tillsammans hjälper er att skapa ett personligt avsked, unikt för er.

Livesändning

Har ni gäster som inte kan närvara på plats? Då livesänder vi ceremonin digitalt. Vid begravning delar vi personliga minnen på Lavendlas minnessidor.

Lokaler & Platser

Med lång erfarenhet har vi god kännedom om de platser som lämpar sig väl för borgerlig begravning. Både i form av kapell, men även mer udda platser.

våra BORGERLIGA officianter

Visa alla

Susanne
Eklöf

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare

Kristina
Wessman

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare

Lena
Thimon

Borgerlig officiant och begravningsrådgivare

plats för ceremonin

Kapell & lokaler

En vanlig lokal som nyttjas för borgerlig begravning är kapell som finns att tillgå kostnadsfritt runt om i landet, i olika storlekar och utformning. Här kan du söka bland begravningskapell runt om i landet.

Många väljer däremot andra platser som betydde mycket för den avlidne, såsom exempelvis hemma, en vacker plats i naturen, eller på favorit-restaurangen.

Visa alla kapell för borgerlig begravning