ord från anhöriga

Det var lätt att få kontakt med Lavendla. Bra att möjligheten finns att få hembesök. Orsaken till att vi valde Susanne som begravningsrådgivare är att hon även är officiant. Som person är hon enkel att ha att göra med, lätt att få tag i och svarat snabbt på frågor. Som officiant var hon strålande, något som flera som deltog i minnesstunden har berättat i efterhand.

Ann-Charlotte D.

Har vid tidigare begravning träffat Lena Thimon. Lena är en fantastisk person, hennes sätt att hjälpa mig i hela processen, samt som officiant i kapellet var helt fantastiskt.

/ Bengt

Min dotter och jag fick ett fantastiskt och professionellt bemötande av Jenny redan från start. Att hon kom hem till oss betydde mycket. Vi fick sitta i lugn och ro med vår sorg och Jenny förklarade lugnt och metodiskt hela processen och kom med tips och råd. Hon var också officiant för ceremonin som blev precis så vacker och personlig som vi hade tänkt oss. Vi är så glada för all hjälp och allt stöd.

/ Katrin

Jag kontaktade Lavendla för att få stöd med de praktiska saker som behöver ordnas vid ett dödsfall. Jag anlitade också en officiant för ceremonin. Jag har verkligen fått all hjälp och allt stöd jag förväntade mig. Officianten hjälpte till att göra ceremonin till en fantastisk och mycket personlig upplevelse som jag vet att min hustru skulle ha älskat. Det var en insats långt utöver vad jag hade förväntat mig.

/ Torbjörn

Mycket nöjd- proffsig och följsam rådgivare och borglig officiant som gav smidig och anpassad vägledning till våra önskemål hela vägen. Och ett mycket fint minnestal. Tusen tack

/ Eva

Tusen tack Kristina! Jag hade sedan tidigare en mycket bra erfarenhet av Lavendlas professionella service. Därför kontaktade jag Lavendla igen efter att min mor somnat in. Min rådgivare, Kristina, var precis så professionell som man önskar. Empatisk, snabb och lyhörd, med stort lugn och erfarenhet, vilket uppskattas när man själv är sårbar. Förutom goda råd och praktisk handläggning var Kristina även officiant vid begravningen. Cermonin blev mycket fin och uppskattades av all släkt och alla vänner. ”Precis så fint som jag ville” skulle min mor ha sagt.

/ Sonny

Lena Thimon hjälpte och stöttade oss på ett oerhört fint sätt efter vår far gått bort. Lena var även officiant på fars begravning, och gjorde den till ett fint minne. Vi fick också mycket bra hjälp med sådant som behöver ordnas med kring dödsboet.

Nicole

Mycket trevligt och professionellt bemötande från första början av Ida från Lavendla. Som officiant gjorde Ida min älskade mans sista avsked till ett mycket vackert minne för oss anhöriga och vänner. Tack för den fina ceremonin Ida. Jag kan varmt rekommendera Lavendla.

/ Marit

När vår far somnade in var det en slump att det blev Lavendla vi valde som begravningsbyrå, men vad tacksamma vi är över att det råkade bli just Lavendla. Susanne var den person vi fick kontakt med och som officiant gjorde Susanne begravningen av vår far till ett mycket vackert och respektfullt farväl. Det var även oerhört tryggt att ha Susanne som stöd under hela processen. Vi hade en bra dialog om hur vi önskade oss det hela och vi kunde inte ha haft en bättre upplevelse under denna sorgfyllda tid. Tack!

/ Åsa

Taina gav mig fint och varmt bemötande från första stund i min enorma sorg. Hon har visat stor empati och tagit hand om alla önskemål. Har återkopplat snabbt vid frågor och funnits behjälplig på både telefon och via sms. Taina var även vår officiant och hon gjorde min pappas ceremoni väldigt vacker och minnesvärd. Tack Taina för all hjälp med min pappa!

/ Sophie

Läs alla omdömen på vår Trustpilotsida